Dovoz peletek

Rubriky:

LM libor mourek @libor.mourek před 10 roky20.12.2013 14:26:00
Dovoz peletek

Dobrý den, už mně nebaví kupovat pelety za 5 až 7 kč kg, je mi sice jasné že hodně záleží na kvalitě, tím jsem si za 4 roky prošel. Nechci na tomto vydělávat ale ušetřit. Mám možnost dovozu peletek z východu, jsou s certifikátem atd, takže si myslím že budou stejné a nebo hodně podobné jako ty prodávané tady. Jsou čistě dřevěné průměr 8mm, další parametry můžu napsat, ale bude to stejné jako u každého výrobce a prodejce tady, balení je big bag a cenu mám spočítanou od výrobce do ČR s dopravou max do 4000 tis tuna. Já aktuálně nemám volné peníze na celý kamion a i se skladováním by byl problém a proto hledám někoho kdo by se na tom semnou podělil, můžeme se spojit a ušetřit, jsem z vysočiny, asi nepůjde aby kamion vyložil něco u mě a pak jel třeba do Prahy.
Jestli má něko zájem napište mi Libormourek at gmail.com

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.