Odvod spalin boční zdí

Rubriky:

Reklama
Odvod spalin boční zdí

Zajímalo by mě jak je možné povolit odtah spalin ,skrze boční zeď. Ještě tak u rodinného domu ,kde si případnými spalinami škodí sám sobě ,ale v poschoďovém bytovém domě. Je přece jasné ,že stoupající spaliny jsou pro nájemníky nebezpečné.
Dvě patra pode mnou ,si pořídil majitel bytu ,kotel. Odstranil kamna na plyn ,boiler a přesto-že jsou na domě funkční komíny , asi aby ušetřil ,místo komínem odvedl spaliny zdí. Výsledek v bytě se mi objevila plíseň ,dokonce kolem dřevěných oken a balkonových dveří se objevila v takovém množství ,že jsem raději provedl výměnu ,oken za plastová.
Tak nějak jsem situaci zlepšil, jenže plastová okna potřebují větrat. Jak mám , ale větrat ,jakmile otevřu okno, je cítit ,spaliny. Nejhorší na tom je ,že i v létě i když méně ale musíme dýchat ,jistě škodlivé spaliny ,protože kotel ohřívá teplou vodu. Já sám si kamna zavřu ,když větrám. Prosím Vás dá se s tím něco dělat?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

17 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.