Varná deska na PB v paneláku, nutný souhlas ?

Rubriky:

Reklama
Varná deska na PB v paneláku, nutný souhlas ?

Zdravím všechny.
Koupil jsem byt a chystám se k rekonstrukci. V kuchyni chci jako varnou desku plynovou na PB, ačkoliv původní zde byla stará celoelektrická kamna. Mě zajímá, jestli potřebuji nějaké povolení, schválení, souhlas ( družstva či ostatních majitelů ) k zavedení takového spotřebiče. Byt je v mém osobním vlastnictví. Revizní zpráva o zapojení k takovému zařízení je samozřejmostí, ale rád bych se vyhnul případným nepříjemnostem s ostatními nájemníky.
Prosím nepřesvědčujte mě o nevýhodách PB varné desky, sám z praxe vím, že je to i při vyšších cenách PB stále nejlevnější a nejpraktičtější vaření ( nepotřebuje žádné super nádobí s rovnými dny, případně speciální apod ... plamen zahřeje vše ), předtím jsem vařil na sklokeramice a děkuji, nikdy více. O indukci nechci ani slyšet. Děkuji za pochopení a případné rady či vysvětlení.
Sám jsem hledal všude možně po webu i tady na diskuzích, ale bez většího úspěchu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

26 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.