Pomoc s nastavením QAA75, správnost zapojeníDobrý den, potřeboval bych poradit, jelikož jsem měl doma již dva servisáky a každý tvrdí něco jiného. Nakonec od všeho dali ruce pryč oba... Vlastním kotel Top max Eko 20 kw, k tomu akumulační nádrž TOP-MUL od stejné firmy (viz. nákres - předem se omlouvám za nepřesnou kresbu). Chtěl by se zeptat, když natopím nádrž a tedy i kotel na 80 °C, kde nastavím, aby mi kotel začal znovu natápět nádrž, když teplota v zásobníku klesne, dejme tomu na 60°C? Z nějakého důvodu mi kotel spíná neustále, když teplota kotle ukazuje 70°C. V nastavení na přístroji jsem zadal spínací diferenci kotle na 20°C, minimální teplota zásobníku je nastavena na 60 °C, stejně tak i teplota zpátečky. Prosím o rady či tipy, kde bych mohl toto nastavit?
Ještě bych se chtěl zeptat, zdali je zcela normální, že čerpadlo u trojcestného ventilu běží neustále, a to i když vypnu kotel?
Předem moc děkuji za rady, pokud by se našel odborník, který by dokázal dát toto základní nastavení do kupy, rád jej uvítám. Ještě jednou děkuji za tipy.