Pomoc s nastavením QAA75, správnost zapojení

Reklama
Pomoc s nastavením QAA75, správnost zapojení

Dobrý den, potřeboval bych poradit, jelikož jsem měl doma již dva servisáky a každý tvrdí něco jiného. Nakonec od všeho dali ruce pryč oba... Vlastním kotel Top max Eko 20 kw, k tomu akumulační nádrž TOP-MUL od stejné firmy (viz. nákres - předem se omlouvám za nepřesnou kresbu). Chtěl by se zeptat, když natopím nádrž a tedy i kotel na 80 °C, kde nastavím, aby mi kotel začal znovu natápět nádrž, když teplota v zásobníku klesne, dejme tomu na 60°C? Z nějakého důvodu mi kotel spíná neustále, když teplota kotle ukazuje 70°C. V nastavení na přístroji jsem zadal spínací diferenci kotle na 20°C, minimální teplota zásobníku je nastavena na 60 °C, stejně tak i teplota zpátečky. Prosím o rady či tipy, kde bych mohl toto nastavit?

Ještě bych se chtěl zeptat, zdali je zcela normální, že čerpadlo u trojcestného ventilu běží neustále, a to i když vypnu kotel?

Předem moc děkuji za rady, pokud by se našel odborník, který by dokázal dát toto základní nastavení do kupy, rád jej uvítám. Ještě jednou děkuji za tipy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.