Vytapeni - kanadske kamna , druhotne plyn VILA 1903

Reklama
Vytapeni - kanadske kamna , druhotne plyn VILA 1903

Dobry den,

dum nezateplen, snizene stropy 2,6m2, plocha 85m2. Nove okna 3sklo.
I kdyz spousta lidi zatracuje jako prvotni vytapeni, tak budu mit kanadske kamna.
Mel jsem projektanta,ktery mi navrhl kamna na 5kw na vytapeni dvou mistnosti (kuchyn a obyvak jsou spojeny.) 30m2. S tim, ze by se teplo dostalo i do dlouhe predsine. Loznici vytapet nebudu, a zbyva detsky, ktery by byl dotapen plynem.
Celkem mam 7radiatoru, zadne podlahove vytapeni. Radiatory jsou nejake klasicke, metr dlouhe, 10cm siroke. K tomu mi projektant navrhl koupi family kompletu kondenzacniho kotle se zasobnikem vody na 120l cca..

Odvod kondenzatu do kanalizace bych zajistil, komin mam plast.. vse by bylo pripraveno. Naproti tomu asi nemam komin pripraveny na klasicky, kde ma byt nerez vlozka ?
Ma opravdu pro me cenu vrazet tolik penez do kondenzacniho kotle, nebo mi bude stacit klasicky plyn. kotel a zvlast plyn bojler na vodu 12Ol... Bude v tomto zapojeni KK fungovat jak ma, kdyz je tam podminka vratne vody ochlazene na potrebnou teplotu ?

Dekuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.