Hydroizolace základové desky - viditelné fleky ve spojích

Rubriky:

Reklama
Hydroizolace základové desky - viditelné fleky ve spojích

Dobrý den všem diskutujícím,

prosím o radu/názor kde se mohla stát chyba. Na izolaci základové desky jsou pod nosnými zdmi a v jedné místnosti po celé ploše nataveny hydroizolační pásy ve složení:

0. penetrace Dekprimer
1. vrstva Glastek 40 special mineral celoplošně (dle manuálu je ale doporučeno bodove !! 5 mist na m2, což nebylo dodrženo)
2. vrstva Elastek 40 special mineral celoplošně

Dozor doporučil chlapům na stavbě rozmazat špachtlí kraje u druhé vrstvy izolace. To mi bylo nedoporučeno v Dekatelieru, ale již jsem tomu nezabránil.

Fleky jsou vidět na obrázcích níže, nevím zda nejde o nějakou kondenzaci, je mi divné že by přes dvě vrstvy izolace prosakovala voda, ale dle fotek je tomu jen ve spojích. Spoje mezi první a druhou vrstvou nejsou nad sebou. spoje jsou min 10 cm přes sebe

Co s tím? Základová deska je ještě obnažena není tedy zasypána hlínou nevím zda je možné aby se tlačila spodní voda. Ze stropu to taky nekape ;)

Děkuji za odpovědi k tématu

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.