vykon KK

Reklama
vykon KK

Dobry den řešim vykon noveko plynoveho kotle mam 17 let stary stacionarni 23KW s věčnym plaminkem od te doby se změnilo to že jsem domek zateplil 100mm polystyrenem zateplil pudu a vyměnil okna před zateplenim jsem si nechal spočitat tepelne ztraty domu a po zatepleni to ma byt jen 12KW spotřeby plynu šla rapidně dolu.Před 3 lety jsem dělal rekonstrukci přizemi a nechal jsem si spočitat vykony radiatoru do jednotlivych mistnosti a vyšlo to na 6KW radiatory koupene na nizkoteplotni provoz pokažde počital někdo jiny tak si myslim že to je spočitano dobře tak se chci zeptat pokud se jedna patrovy dum jeslti se tepelne ztraty jenom znasobuji vyšly by mi TZ12KW a mohl by nechat nainstalovat KK s vykonem 2.5 -14KW kotek by natapěl i boiler na teplou vodu mam i solarni ohřev ale v zimě jsou tepelne zisky slabe ale ason vodu předehřeje byl doporučen kotel s vykonem 6.6 až 26KW ale spodni vykon se mi zda strašně vysoky a kotek bude cyklovat

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

45 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.