viessmann vitodens 100 w

Reklama
viessmann vitodens 100 w

Dobrý den,
stala se mi taková věc.Dělám rekonstrukci koupelny fotbalových kabin.Demontoval jsem radiátor.Nevěděl jsem,že při poklesu teploty pod 8 stupnu otevře termoventil na radiátoru.Takže vytekla voda z potrubí a oběhové čerpadlo běželo nasucho a spálilo se.Je to typ Viesmann vitodens 100 W.Přivolaný opravář mi řekl,že tento typ nemá ochranu na pokles tlaku a tedy ani nemůže spadnout do nouzového režimu.Jsem naprostý laik a nerozumím tomu,ale přijde mi,že už by toto jištění měl mít každý kotel.Nezdá se mi to a myslím si,že mi pan opravář lže,protože kotel je 3 měsíce starý a nechce se mu vyřizovat reklamace a od začátku jsou s tímto kotlem problémy.Nechci nikoho napadat a urážet,ale tohle mi nepřijde normální.Oprava stála 6000 kč a to mi nepřijde málo peněz.Budu rád za jakoukoliv radu či názor.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.