Nádrž pro chvilkové nahřátí kotle.Dobrý den chtěl bych poradit s zapojením, pokud to má vůbec cenu ,nějaké nádoby do systému topení.Mám předělaný Viadrus na automat ale občas hlavně večer hodím do kotle pár polínek ,když se děti koupou a není potřeba tolik uhlí na ohřátí vody tuv.Ale nastává stav že mě topení dřevem trochu chybí a tak bych chtěl vložit nějakou akumulační nádobu abych mohl topit i dřevem ale kotel hned nenadával na teplotu přes 90°C,prostě aby šlo někam na chvilku uložit teplo které by se později spotřebovalo protože v tu chvíli přebývá a není taková spotřeba.Jen nevím jak na to.Klidně by to mohlo být i manuálně přes kuláky protože když topím dřevem jsem stejně kolem kotelny a až by teplota klesla tak bych zase cosi vyplul a jelo by to zase na automat.Nemá někdo nějaký jednoduchý nápad jak to zapojit.mám tu starý 250l expanzomat který bych mohl předělat na aku našel bych i větší nádrž myslím že má 500l udělal bych připojení kde je třeba a zaizoloval.Děkuji za rady Mirek