Projekt x topenář

Rubriky:

Reklama
Projekt x topenář

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o pomoc.
Nechal jsem si zpracovat projekt na vytápění novostavby RD-přízemí+podkroví.
Byl mi navržen kondenzační kotel Immegras Victrix 24kW,kotel je umístěn v technické místnosti v podkroví,podlahové vytápění bude po celé ploše přízemí a chodba a koupelna v podkroví,ve zbytku podkroví budou hliníkové radiátory Lipovica.V rozvodné skříni mi byl navržen rozdělovač Tiemme a Směsovací jednotka od stejné firmy.

Topenář se vyjádřil,že kond.kotel nebude dobře fungovat s tím směšovačem,prý bude kotel mít tendenci pořád sepínat dokola a pro me to bude více nákladné na spotřebu plynu,chce to řešit úplně jinak,ale projektant s prodejcem si stojí za svým řešením,tak opravdu nevím,komu věřit a na jakou stranu se přiklonit.

Bude prosím někdo laskav a koukne se na přiložený projekt a pokud to bude v jeho silách,říct svůj názor?
Velice děkuji za pomoc.
Pokud budou potřeba nějaké další podklady,můžu poslat emailem i dwg atd...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.