Keramické HOGO - FOGO

Reklama
Keramické HOGO - FOGO

Často se zde objevují dotazy na účinnost vaření při elektrickém sporáku se sklo keramickou deskou. Zde popíší nejnovější zkušenosti opatřit si novou pánev, která by měla rovné dno a doléhala v co největší ploše. Na přiloženém snímku je vyfoceno dno té staré asi 2 roky značky TESCOMA. Na přání manželky jsem zakoupil novou s tzv. keramickým povrchem za 850 Kč a nevydržela ani 2 vaření a už bylo dno jako buben viz foto ve studeném stavu (v horkém stavu přímo kopec). Reklamace trvala měsíc ale dostal jsem novou. S tou jsem ani nevařil a vrátil do půl hodiny, protože doma přiložené pravítko ukázalo prohnutí cca 2,5 mm (které jsem už nefotil ale teplem se určitě zvětší). Paní mne vrátila peníze. Závěrem bych chtěl říci, že účinnost vaření „začíná v Číně“. TESCOMA je ryze čínský předražený výrobek.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.