Piskaní čerpadla Grundfos UPS 25-40

Reklama
Piskaní čerpadla Grundfos UPS 25-40

Dobrý den, potřeboval bych prosim poradit ohledně čerpadla Grundfos UPS 25-40.. CCa před 4 roky jsme se nastěhovali do nového rodiného domu, který jsme budovali svépomocí.. K vytápění jsme zvolili krbový výměník... Problém je ale v tom že čerpadlo již od samého počátku píská a je hlučné.. až nám to už docela začíná vadit.. Na začátku to dělalo jen občas, postupem času to dělá již pravidelně nejvíce při rozjezdu a při vypínání.. také při větším přiložení... Když čerpalo přepnu na stupeň č. 1 čerpadlo je tiché,vůbec nepíska ale nestačí se mi vytopit radiátory dál vzdálené.. Tedy topenáři mi přepnuli na stupeň č.2 čím se mi radiatory dá se říci zahřívají všechny stejnoměrně.. Všude mám instalovány termohlavice, v místnosti krbového výměníku je mám na maximum.. vracečky mám všechny od základu, tedy max. povolené... Hluk mi nepřipada s termo hlavic nýbrž jak jsem již napsal vychází ze samotného čerpadla.. Poradíte prosím co s ním.. schéma zapojení bohužel nakreslit nedokáži... Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

86 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.