krbová kamna

Rubriky:

Reklama
krbová kamna

Dobrý den, dostal jsem se finále plánování rekonstrukce a chci se informovat TZ bytu po rekonstrukci bude kolem 4 kw...vytápět budu 100m2 a krbová kamna budou v místnosti o 60m3 prostoru...vybral jsem si respektive na víc mi peníze nezbydou artic od haas...říkal jsem si, že bych je používal bez výměníku a v případě potřeby připojil výměník...co si myslíte bude to ok?... jde mi o to že byt bude mít po celé ploše elektrické podlahové a radiátory již nebudou využívány... navíc bych koupil i 200 ltr komb. bojler a ty krbovky bych hnal i přes to...nebudu tím topit pořád spíše na přitápění... vzhledem k tomu, že jsme nyní pořídil svůj první metr rovnaný tvrdého za 1700 Kč tak toho asi moc nenakoupím...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

16 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.