vodorovne prasknuta omietka

Rubriky:

Reklama
JJ Jan Jasurek @jan.jasurek před 10 roky24.03.2014 11:02:00
vodorovne prasknuta omietka

Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať, na vodorovne prasknutú omietku. Mám bungalov rozmer 9x13, postavený z Ytongu a v podstate na obvodových stenách mám cca vo výške 1,6m vodorovne popraskanú omietku. Na niektorých stenách mám aj 2 praskliny nad sebou v rozostupe 25cm (prasklina je vždy v spoji medzi jednotlivými radami Ytongu 30cm). Z vonkajšej strany ešte nie je fasáda a medzi radami nič nevidno. Je problém v omietke samotnej alebo môže byť problém v krove? Krytina je Bramac. Prevedenie krovu je valbový (šikmina na všetky strany), sklon 25 stupňov. Veniec nad obvodovými stenami je 15cm vysoký, 30cm široky. Na ňom pomúrnica 16x18cm. V strede je postavená stolica na nosných priečkach. Krokvy sú 10x18cm a klieštiny sú 6x18cm.
Ak áno, tak čím zosíliť rozpon krovu?
Ďakujem za odpovede.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.