zateplení,napojení soklu a fasády

Rubriky:

Reklama
zateplení,napojení soklu a fasády

Dobrý den všem.Hledám a nenacházím odpověď,tak jsem se rozhodl vás oslovit.(možná jsem hledal špatně)
Budu zateplovat starý dům a již jsem zateplil sokl Perimetrem 80 mm tloušťky, do zámrzné hloubky a nad terénem je asi 30cm.
Sokl byl odskočený od zdi domu 8-10 cm ven.V nadzemní části jsem prostor (dutinu)mezi Perimetrem a zdí vyplnil extrudovaným polišem a zapěnil.(celkem ode zdi domu až 18 cm)

Jak napojit fasádní polystiren na soklový Perimetr ?
Vydedukoval jsem asi 3 možnosti.Nutno dodat ,že dům je postaven z plných cihel ,síla stěn 45 cm,plastová okna zapuštěná 12 cm dovnitř se kterými už nebudu hýbat.Domek je plný tepelných mostů-beton.překlady,íčka,balkon

1.řešení) nechat vyrobit oplechování Perimetru s přesahem na okapničku.Fasádní polystiren 12cm (10 tis.Kč za plech)

2.)Fasádní pol. 16 cm,nechat vyrobit jen okapničku do Z s nalepením pod lepidlo a omítku fasády(možnost vylomení,utržení,apod-děti)

3.)koupit fasádní polyš 20cm(+10 tis.Kč oproti 12 cm=cena oplechování) tím vyřešena okapnička,ale okna zapuštěná jak v bunkru

Myslím že nejsem první ani poslední,ale stále pátrám.Snad vás něco napadne,nebo i jiné řešení.Snad už se někdo s něčím podobným setkal.Za podněty předem děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.