Kam napojit přepad akumulační nádrže

Kam napojit přepad akumulační nádrže

Předem se omlouvám, neboť diskusí na podobné téma je tu plno, ale nenašel jsem konkrétní vlákno, kde by se řešilo, jak naložit s přepadem od akumulační nádrže pro dešťovou vodu.

Na odboru pro ŽP mi odpověděli, že musím bezpečnostní přepad od akum. nádrže vyvést do vsakovací jímky - podle §5, odst 3 vodniho zakona. Tam je ale uvedeno, že dešťovou vodu nutno vsakovat nebo zachytávat. Jelikož ji už zachytávám, investovat do vsakovací jímky se mi už nechce. A tak bych to chtěl vyvést rovnou do smíšené kanalizace. Nemáte s tím někdo zkušenost?

Na okraj uvedu, jak hodlám nakládat s dešťovou vodou.
- Akumulační nádrž cca 4m3
- Využití na splachování, prani, zahradni kohout (dvoji rozvody naplanovany v projektu)
- Plocha strechy 120m2,
- Srazky 490mm/rok

Máte představu, na kolik mě takováto sranda přijde? Díky všem za případnou reakci.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.