Krb/TČ/Elektrokotel nebo plyn

Reklama
Krb/TČ/Elektrokotel nebo plyn

Dobrý den,
pouštím se do kompletní rekonstrukce RD(voda,elektro,odpad, vytápění a zednická včetně hrubé a jemné omítky).Výstavba podkroví s foukanou izolací.Obvodové stěny z cihel 45cm a 30 je na severní straně, kde je zároveň přilepen sousední RD.RD je kompletně podsklepen.Zateplení ještě zvažuji mám strach z plísní, které se umí po zateplení projevovat.Dostupné jsou veškeré IS nicméně plyn nemám rád, takže bych ho radši zrušil.
1:Zvažuji TČ vzduch/voda a teplovodní podlahovku s kombinací nízkotopného radiátoru.Náhradní zdroj teplovodní krb + solár pro AKU nádrž.
2:TČ voda/voda ale tady si nejsem moc jistý, protože mám pouze studnu a nevím jestli bude stíhat dodávku vody.Vrt nechci realizovat.Kamarád říkal, že se dá studna použít?! +krb zbytek je stejný jako bod 1.
3:Elektrokotel+krb zbytek je stejný jako bod 1 bez TČ.

Budu rád za jakékoliv odpovědi, které mi pomohou se rozhodnout.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

18 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.