Netěsnost plastových oken

Rubriky:

Reklama
Netěsnost plastových oken

Dobrý den.
Trápí mě netěsnost plastových oken. Téměř na všech oknech jenž mám namontovány na svém RD je problém že křídlo okna nedoléhá celou délkou své spodní a horní hrany na rám okna(na těsnění).
Viz obrázky.
I při zavřeném okně sem zcela volně vložím běžný kancelářský papír až na dno rámu okna.
Při dešti do oken zatéká, v zimním období během mrazů máme okna přimrzlá že nejdou vůbec otevřít bez použití síly.
Jedná o o okna v šířce 130 - 150cm dvoukřídlá(takže celkem malé křídla oken.
Problém není s delší(svislou) hranou okna, protože tam je i uprostřed rolničkový zámek. Kratší hrana oken však nic takového nemá a dle dodavatele oken je to standartní řešení. Respektive rolničkový zámek tady je ale je na okraji každého křídla( jakoby blíže středu okna).
Já mám jednoduše podezření na to, že se šetřilo na okenním kování a ty středové zámky měly být i na kratší hraně okna.

Chápu že je to možná standartní řešení, ale to že do oken teče mě standartní nepřijde.
Co s tím?
Děkuji.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.