Solární kolektory

Rubriky:

Reklama
PK Patrick Kocich @patrick.kocich před 10 roky04.05.2014 14:13:00
Solární kolektory

Dobrý den,mám problém.V loňském roce mi několikrát stagnovaly soláry.Ty teploty tam byly celkem vysoké(140).Prostě jsem to neuhlídal.Pro letošní rok jsem udělal opatření a již se to nestává.Nicméně v něčem je chyba a nedokáži ji odhalit.Mám nastaveno sepnutí čerpadla na rozdíl 15 stupňůC vúči teplotě na spod nádoby.Čerpadlo opravdu sepne,ale teplota v solárech dále stoupá až někam k 105 stupňůmC,přičemž dole v nádobě je třeba 60.Teprve potom začne teplota v solárech klesat.Nevím zda je problém v čerpadle,v kapalině či v něčem jiném.Kapalinu mám doplněnou před týdnem a topenář mi tvrdí že jí je tam dost.Tlak je okolo 2.Již jsem z toho nešťasten,jelikož nevím když jsem v práci zdali vůbec soláry fungují a nepřehřívají se.Kdopak mi poradí...

Upraveno administrátorem před 2 roky
Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.