Montáž plastových oken

Rubriky:

Reklama
Montáž plastových oken

Z mnoha nabídek jsem pro výměnu oken dřevěných za plastová zvolil firmu A- okna,česká firma ,dobré Web stránky,dobrá domluva i nabídka.Při podpisu jsem měl výhrady k montáži aby nebyla prováděna cizinci. K montáži se dostavili 2 cizinci kteří prováděli montáž stylem naprosto bezohledným k zabydlenému bytu, vhodné tak pro hrubou stavbu.Vedením A- okna mi bylo sděleno,že montáže provádějí dobře,ohleduplně . Výpis vad montáže v 10 bodech nebyl dodavatelem ani omluven zůstal bez povšimnutí ,tímto dodavatel ztratil veškerou důvěru kterou jsem do něho vkládal, přes to že jsem zaplatil vyšší cenu .Doporučuji všem kteří výměnu podnikají obezřetnost při uzavírání smlouvy zejména na montáž aby nebyli překvapeni naprostou necitlivostí jako se stalo v mém případě.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.