Směrná čísla roční spotřeby vody - Vyhláška č. 120/2011 novela

Reklama
Směrná čísla roční spotřeby vody - Vyhláška č. 120/2011 novela

V odstavci Stravování - kuchyně, jídelna (bezobslužné) mi není jasné, jak posoudit "vývařovnu" třeba s kapacitou 500 jídel/den?
Jak se posoudí strávník a pracovník?

Děkuji

Ing. Drobník tel. 603770573

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.