problém z elektroinstalaci 220vDobrý den mám problem potřeboval bych poradit měl jsem na prodlužovacím kabelu z 220v skrat pálila se zásuvka prakticky v různých intervalech prakticky celý den a nevyletěla ochrana jistič,vše co bylo na te prodlužovaci snuře pohasinalo,celou dobu jsem si myslel že se palí pc, nemohl jsem identifikovat příčinu pc jak zacalo jiskrit se vypinal skoro vše až zhaslo jako byl,větrak stolní, ruzne věci,měl jsem zapnutý modem od pc ten pohasinal skoro zhasnul ,ale byl zapojen do jine zasuvky v jinem okruhu,co bylo na te zasuvce co byla ta prodlužovaci snura co skratovala (tam je u zasuvky rozdvojka) a je tam zapojeno plno jinxch veci to bylo v pořadku prakticky to bylo propojeno nic nevykazovalo chtěl bych se zeptat pokud dochazí k takovému skratu že to prakticky svitilo ta prodlužovaci snura jak se v intervalech jiskřilo měl by vypadnout jistic ,ochrana na zasuvky ? ještě prave dva dny před timto mi v pc schořel napajeci zdroj obrovsky blesk z pc a to vyhodilo ten jistič na zasuvky a i na chodbě hlavni jistič tak mě taky napadlo jestli se ztim jisticem po tom incidentu nemohlo něco stat že je ted nefunkční děkuji za odpověd