vyústění komínu od souseda-poraďte.........

Rubriky:

Reklama
vyústění komínu od souseda-poraďte.........

Dobrý večer, prosím o radu zkušenější. Loni jsem sousedové dceři, která se nastěhovala zpět domů a měnili kotel plynový za turbo a nemohli jej napojit na stávající nevyhovující komín, povolila, že může nechat přes zeď vyústit odvod spalin na náš pozemek, prý dočasně. Jenže když řádně zatopí, zplodiny jdou přes naši jabloň asi 3-4 metry až k našemu domu. Kominík, co chodí vymetat komíny se divil, že jsem ji to povolila, že teď se to už nesmí dávat, že je to nebezpečné hlavně pro ně, mají hned vedle komínu koupelnu a záchod a často větrají, kouř jim tam může jít. Přes ,matku jsem jí vzkázala, co kominík říkal, dost se urazily a teď nekomunikují, že i jiní lidé mají prý vyústění kouřovodu ze zdi a nikomu to nevadí, ale nikdo to nemá k sousedům. Topí na ohřev vody i teď, zplodiny jdou přes jabloň jako filtr a mám pocit bezmoci, spíš své hlouposti, že jsem to dovolila. Prosím tedy, jsou mé obavy zbytečné, jablka nebudou VŮBEC JEDOVATÉ, STROM NEZAHYNE, NÁM NESMÍ VADIT ZPLODINY. Na nový komín prý nemají, děti chtějí jet na dovolenou. Jestli můžete, odpovězte. Eva

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

6 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.