Tmel do spáry zámkové dlažby

Reklama
Tmel do spáry zámkové dlažby

Dobrý den,
snažil jsem se najít na internetu ale nepodařilo se tak položím otázku tady.

Před bytovým domem máme 3 roky položenou zámkovou dlažbu před vchodem.

Původně tam byl betonový základ izolace a další pochozí vrstva betonu. Místo betonu je ale nyní dlažba položená do malty takže žádné štěrkové lože. Nějaké větrání podkladu tedy nemá smysl a průsak spárou je naopak škodlivý.
Okolo je všude trávník takže se začal ve spárách objevovat mech a tráva. Vše jsem už podruhé vyplachoval vysokotlakou myčkou, ale přijde mi hloupé stále měnit spárovací písek.

Našel jsem nějaké spárovací hmoty, ale ty jsou spíš pro žulové kostky nebo kameninové dlažby. U betonové dlažby by to ale podle mého názoru zašpinilo strukturu dlažby a nešlo to vypláchnout jako u kamene.
Napadlo mě spáry vyplnit nějakým šedým tmelem, ale nevím jakým. Silikon/butylen nebo něco jiného ?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.