zateplení pokoje

Rubriky:

Reklama
zateplení pokoje

Pánové stavaři a odborníci řemesla zednického prosím o radu.Chci zateplit strop pokoje (rodiče tvrdí že je to palach,ale mě se to nezdá protože pochudná strana je beton,na zkušební vrt ještě nebyl čas ) který je jako jediná obyvatelná místnost v nedostavěném patře RD.Nedostavěném se rozumí když vejdu do vedlejšího "pokoje-půda" vidím vazbu střěchy bez izolace jen parotěska pod taškou.V zimě puda vymrzne a obyvatelný pokoj je chladnější.Napadlo mě že pokoj provizorně na rok zateplím zevnitř polystyrenem ( min 30mm max 50 ) aby teplo neunikalo přes a odráželo se mi zpět do pokoje bez omítky jen na hmoždiny .Můžu nemůžu?Prý se z obyčejného fasádního odpařují nějaké látky co jsou jedovaté a proto se nehodí do interiéru.Někde sem se dočetl že vhodný je polystyren s označením EPS 70 Z nebo S,F,DÍKY ZA RADY

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.