chyva u plynoveho kotle Vaillant

Rubriky:

Reklama
TU Tom Uknown @tom.uknown před 9 roky09.07.2014 21:13:00
chyva u plynoveho kotle Vaillant

Ahoj,

nemate nahodou nekdo zkusenosti s kotlem Vaillant TurboTEC? Vcera z niceho nic prestal fungovat a rozsvitila se tam chyba F.33, coz je podle manualu toto:
http://awesomescreenshot.com/0f034ehw26

pokud kotel vypnu a zapnu tak chvili lehce huci a potom se rozbehne vetrak cca na 20 sekund a opet se vypne... potom se na display ukazou symboly, jako na vyse zminenem obrazku. Chvili ticho a opet vetrak a opet chyba... takto se to opakuje cca 30x a pote kotel utichne...

nekde na internetu jsem se docetl, ze problem muze byt s kondenzovanou vodou v hadicce od manostatu... mam tam jednu hadicku, tak jsem ji vyndal, profouknul, zevnitr ususil a vratil zpet ale vysledek zadny (mimochodem, hadicka byla naprosto sucha).

dalsi vec: Jak z kotle vychazi trubky do komina, tak tam mam napojenou jeste nejakou plastovou trubku, ktera je vedena do odpadu.. pred odpadem je syfon, ten byl plny vody, tak jsem ho vylil ale ani to nepomohlo.


nevite nekdo, jestli to jsem schopen opravit nejak jednoduse sam a nebo musim volat technika? min. do utery budu domu jezdit az v noci, takze mam trochu problem s tim, ze technik muze dorazit nejdriv ve stredu a ja bych teplou vodu potreboval uz ted :o)


dekuju za tipy.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.