AN + Krbová vložka + podlahové topení

AN + Krbová vložka + podlahové topení

Dobrý den všem.
Řeším topení do novostavby tz 2,5 kw(s rezervou 3 kw)při -12 .Podlahová plocha 107m2.
Chci AN 1000l NAD V4 dražice + krbovou vložku romotop kv025-02 jmen. výkon do vody 9kw a podlahové topení+ přidám combi bojler a cca 5 panelů soláru, ale to už sem nechci tahat.Žádný z topenářů jednoznačně neví co tam patří. (asi běžné když čtu na čem všem se tady dokážete neschodnout). Na každou otázku dostanu odpověď dej tam asi tohle snad to bude stačit atd. Na těchto stránkách jsem strávil už týdny, ale vše jsem se stejně nedočetl. Tak se omlouvám za opětovné dotazy.
1. Je nějaký přepočet metrů potrubí (podlahovky) na tepelné ztráty pokoje?
2. Jaký mám použít ESBE ventil na směšování u rozdělovače?
3. Jaké (výkon + doporučte i výrobce) čerpadlo od krbovek k AN trubka 22 Cu s bypassem na ventil danffos tsv3 65C(cca 2 x 6 m potrubí)
4. Jaké čerpadlo na směšování k těm metrům podlahovky (ke kterým se doufám dopočítám ;)
V ostatním mám tak nějak jasno.
5. rozdělovač capricorn je v poho? Pex potrubí jaký výrobce?

Děkuji za zodpovězení jakékoli otázky. Uvedli mě v nejistotu a teď tam nechci dávat nic čím si nejsem já nebo někdo(vy :) ) jistej. Pokus omyl mě neba.
Ještě jednou děkuji Míra.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

44 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.