Výběr kotle

Reklama
Výběr kotle

Dobrý den,
Prosím zdejší odborníky o radu. Mám starý dům ca 90 let starý. Z poloviny je podsklepený, nepodsklepená část je místy až do přízemí velmi vlhká – navíc má kamennou podezdívku, takže podřezat to ani nejde, tudíž zateplovat ho nebudu. Chtěla bych letos vyměnit okna za umělá a pořídit automatický kotel na uhlí, protože přes den nejsem doma a matka už nezvládá ve svém věku chodit do sklepa. Nyní protopíme asi 80 q uhlí plus nějaké dřevo. Poradili byste mi kvalitní kotel, který bude mít už otočný rošt atd. aby se opravdu obsluhoval víceméně sám a nebude vyžadovat nějakou velikou technickou zdatnost ? Přece jen jsem ženská a těmhle věcem nerozumím. Pořídila bych plyn, ale nejsem si jistá, že až půjdu za deset let do důchodu, budu schopná ty účty zaplatit. Děkuji .

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

11 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.