Jak výkoný Elektrokotel na 105m2

Reklama
OK Ondra Konrád @ondra.konrad před 9 roky12.08.2014 12:13:00
Jak výkoný Elektrokotel na 105m2

Dobrý den,
potřeboval bych poradit ohledně výkonosti Elektrokotle pro zastavěnou plochu 105m2. Jedna se 100let starý barák 6x8 zdi o tloušťce 50cm. Vrchní část domu je 55m2, jedna se pouze o podkroví s výškou 210cm, tako část domu je izolována 20cm vaty jak v podlahách tak ve zdech. K tomuto baráku jsem přistavěl do tvaru L 60m2. Budu ještě určitě zateplovat 10cm polystyrenu. Okna jsou plastová. Barák stojí ve stráni a jedna celá jeho strana je defakto utopená v zemi. Zeď je postavená z 30 porotherm, odizolovaná,opěrná zeď (železobeton) plus 5cm extrudovaný polystyren. Ve spodní části původniho baráku mam v plánu přitápět krbovou vložkou. Mám od svého topenáře naprojektován 24KW kotel, což mi příjde docela dost. Na takovýhle kotel potřebuju velký jistič a jelikož jsme ulice o šesti domech nevím zda mi ho sem dovolí dát...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

208 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.