rozdíl u krbové vložky za 20 a 60 tisíc Kč

Rubriky:

Reklama
rozdíl u krbové vložky za 20 a 60 tisíc Kč

Dobrý den.

Díky radám zde na foru jsem vyřešil už většinu problémů týkající se stavby mého malého RD. Bohužel mám ještě jeden a to výběr krbové vložky.

Ptal jsem se ve 2 obchodech zaměřených na krby apod. a v obou mi řekli - krbovou vložku s teplovodním výměníkem kupovat od 50-60 tisíc výš. Ale když jsem se zeptal v čem je rozdíl krom toho, že ta dražší bude samozřejmě z lepších materiálů tak už mi nedokázali odpovědět. Proto se ptám tady.

Když budu mít 2 krbové vložky s teplovodním výměníkem o stejných parametrech (výkony, spalování, přívod vzduchu apod.) ale jedna bude stát např. 20-30 tisíc Kč a druhá např. 60-80 tisíc Kč. V čem kromě lepších materiálů bude pro mě jako pro spotřebitele rozdíl - předpokládám, že dřevo v nich bude hořet stejně a stejně dlouhou dobu když budou mít stejné parametry a stejné technologie spalování a i vložky za 20-30 tisíc Kč vydrží hafo let což vidím u známých kteří je mají jako hlavní zdroj vytápění. Proč tedy dávat za vložku 3x tolik?

Děkuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.