anhydrit a hliníková páska

Reklama
anhydrit a hliníková páska

Připravuju podlahu na zalití anhydritem. V patře mám dřevěnou konstrukci - na trámech desky OSB. Na to dávám fólii Sunflex floor (lesklou vrstvou nahoru), aby se omezil přenos kročejového hluku a zároveň fólie zajistí těsnost. Otázka je, čím tu fólii lepit. Nejlíp drží hliníková páska, ale říkali mi že hliník se používat nesmí, že s anhydritem reaguje. U té šedivé plastovo - hadrové pásky se bojím, že až se namočí, přestane lepit. Nejen že se bojím, ale dal jsem jí s kouskem fólie do vody a časem odpadla. Zedník mi řekl že to nemám řešit, že stačí když tam páska vydrží jen než to začne tuhnout. Byla by hliníková páska tak velký problém? Skutečně by anhydrit dokázal hliník sežrat dřív než ztuhne? Pak je to už asi jedno. Zatím jsem dával hliníkovou pásku a přes ní plastovou. Možná se ale bojím zvytečně. Čím to lepí profíci? Ve stavebninách mi nedokázali poradit.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.