Nastavní automatu s regulací TECH ST-480zPID

Reklama
Nastavní automatu s regulací TECH ST-480zPID

Dobrý den, zakoupil jsem kotel Topmax top-eko 12kw s regulací ST-480zPID, montážní firma kotel zapojila s 4-cestným směšovacím ventilem Regulus a servopohonem, bojler kotlem nenatápíme. Ke kotli jsem dokoupil pokojový regulátor ST-280 a internetový modul. Chtěli by jsme využít i ekvitermní regulaci a PID regulaci. Tepelné ztráty našeho domu jsou okolo 10kW a používáme hnědé uhlí z Bíliny (Ledvic). Lze nám nějak poradit jak regulaci nastavit, aby vše fungovalo tak jak má - kotel dobře spaloval bílinské uhlí a udržoval správnou teplotu v domě? V domě by jsme rádi nastavili teplotu podle dnů v týdnu (večer nižší teplota, přes den také, odpoledne na vyšší, když přicházíme z práce, atd.) a chtěli by jsme pokud budeme doma, aby kotel držel zvolenou teplotu a ne aby dotápěl a teplota lítala jakoby sinusoidou jestli jsem se dobře vyjádřil, a to třeba tím, že bude podle potřeby pouštět do radiátorů „různou“ teplotu vody? Děkuji!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

7 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.