Izolace sklepa - problém

Rubriky:

Reklama
Izolace sklepa - problém

Zdravím, hodně procházím tuto diskuzi a dost mi pomohla při stavbě svépomocí. Momentálně už řešíme střechu našeho podkrovního domku a po tomto propršeném víkendu se objevily problémy se sklepem. Po té co docházelo k zvedání potěru jsem došel k závěru, že mi potěr popraskal když jsem na něj dva dny po zabetonování nechal složit 5 palet bloků na přizdívku, takže jsem to vyřešil zatěžkáním nádrží s vodou a čekal co se bude dít. Tento víkend však došlo k postunému vyvalování přizdívky, až to nevydrželo jedno zaizolování větračky a hurá, ve sklepě je voda. Mám podezření na to, že došlo ke špatnému zaizolování sklepa v místě napojení na základy domu. (Izolatér byl rešen po známosti a nic moc nevěděl..) Vše bylo izolováno z důvodu vysokého radonového indexu folií fatrafol 803..Dle mého názoru mi voda vniká za tzv vanu a po zatěžkání podlahy nemá už kam jinam tak se zvětšuje vodní sloupec. Přikládám výkres a model sklepa i s popisem. Jak byste řešili detail rohu při tomto stylu zaizolování? Jsem tak nějak zoufalý co s tím...možnost opětovného obkopání a opravení by pro mě nebyla tak náročná (vlastním bagr..) spíš mi jde o to jak to opravit a jak zamezit tomu, že bude izolace a drenáž fungovat tak jak má. Děkuji za rady

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

0 odpovědí

Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.