Stavba samostatné garáže - materiál, vytápění

Reklama
LN Lucie Nová @lucie.nova810 před 9 roky02.09.2014 12:03:00
Stavba samostatné garáže - materiál, vytápění

Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o Vaše zkušenosti. Chystáme se svépomocí stavět garáž, 56 m2 ( 2x auto a malý sklad). Zvažujeme, zda garáž vytápět a jaký materiál na stavbu použít. Desku máme vylitou, na ní bude už jen potěr, tedy podlaha se zateplovat nebude. Střechu plánujeme OSB, pod ní vatu 10cm, která nám zbyla ze stavby domu. Rozhodujeme se mezi ytong lambda 37,5cm a ytong klasický, 25 cm šířky. Jaké jsou Vaše zkušenosti s vytápěním garáže? Naše představa byla topit tam tak, aby auto, až do něj ráno budu nastupovat, nebylo zamrzlé, aby bylo suché. Přečetla jsem si, že teplotní skoky škodí laku auta, mrzela by mě nějaká koroze, máme nová auta. Jaké jsou Vaše zkušenosti? Z čeho máte postavenou garáž a jaké je v ní klima?

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

9 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.