Vyhledávání
Naše další weby
Dobrý den, chci se zeptat na radu. Taky bojujeme 3 roky s klepáním,až ránami v topení - panelák 6.patro, udělala jsem vítr na družstvu, protože mě krmili pohádkami ,že s tím nic nejde udělat, tak nakonec šlo - jeden z problémů byla dilatace - to částečně vyřešila instalace ventilu,kterému říkají třícestný , na 8. patře,pak ještě došlo k úpravě otopné křivky.
Ale,objevil se od 1.9.2014 - nová topná sezóna - nový problém. Zase jako každý rok a ještě i 5 x do roka musím družstvo upozornit ať se dodržuje otopná křivka,jinak nikdo nespí v pokoji, tak teď znovu, jenom že se nám neobjevil jenom ten samý problém ale + taky v 5.00 ráno, když pustí kotel ( kotelna + v paneláku výměník) se ozývají rány - jako kdyby někdo bouchal kladivem do zdi a to se vzbudí opravdu i mrtvola a je to slyšet v celém bytě, né jenom v 1 pokoji - trvá to tak 30 min, pak to přestane a pak zase začne klepat stoupačka radiátora. NA konci topné sezony - květen 2014 , nějaká firma prováděla regulaci ventilů v celém paneláku a mám dojem ,že tohle je výsledek,protože ten zvuk za 3 roky co s tím bojujeme se neozval až teď. Máte prosím někdo radu? Já totiž pokud neřeknu na družstvu možnosti řešení - tak chudáčci nevědí a netuší o čem mluvím a nedá mi to a řeknu to tady - poprvé mi řekli ,že topení nemůže klepat ani bouchat a poslali mě s max. drzostí na vyšetření do ušní ambulance, prý to určitě slyším jenom já,protože si nikdo nestěžuje a když to nepomůže,tak mám navštívit neurologa a pak psychologa - to víte že mě vytočili na maximum.........děkuji za odpověď.
dobrý den , také prosím informaci, mám stejný problém - sandra.antony@seznam.cz 😊 děkuji
před 2 roky
Dobrý den, mám dotaz na věčný problém s topením. Bydlíme ve 4. patře (nejvyšší) panelového domu. Ve všech místnostech…
před 4 roky
Dobry den, mohla bych poprosit o nfo k mlaceni stupacek/info ze zpravy, o ktere jsem cetla?
před 6 roky
23 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení