Spineni skla

Rubriky:

Reklama
RE Robert Eibensteiner @robert.eibensteiner před 9 roky16.09.2014 09:23:00
Spineni skla

Dobry den chtel bych se tady diskutujicich zeptat jakou maji zkusenost s air wash skla. Mam kamna Regency Small 1100 a minulou zimu jsem mel kazde rano zacouzene sklo. Topil jsem briketamy (lisovane piliny), takze pricina od nevysuseneho dreva odpada. Asi v 22:00 jsem kamna nalozil a na noc privrel vzduch tak na 3/4 (kominova klapka na plno otevrena), nad ranem kdy kamna dohorivali a tim byla nizka teplota v topenisti jsem mel vzdy dosti zakourene sklo. Je pravda, ze pri dalsim nalozeni a roztopeni kamen na provozni teplotu se zase sklo samo vycistilo, ale jestli jsem nasledujici den netopil tak jsem ho musel vzdy cistit. Je to normalni? Nebo mohl by nekdo napsat zkusenost kdo vlastni kamna Pacific Energy Vista jestli jim delaji to same?
Dekuji
Robert Eibensteiner

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

10 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.