Domy jsou čím dál hnusnější

Reklama
Domy jsou čím dál hnusnější

Jedná se hlavně o ty ultramegasuperhyperpasivní. Ty s pultovou střechou připomínají autobusovou zastávku. Další zas architektonicky připomínají patrové ubikace inspirované gulagem. říkají tomo "minimalismus". Mnoho z nich má kořeny ve psí boudě, pro bydlení lidí ovšem patřičně nafouklé. Místo oken jsou na těchto výtvorech zasklené pidi střílny. Aby to evokovalo EKO a "trendy", architekt tam za každou cenu práskne čili je Bne fasádové variace z modřínu,...... mohl bych pokračovat. Nemůžu se zbavit pocitu ze kterého bývám nervózní. Podobně jako v případě smradfónů do kterých dnes každý druhý čumí s přihlouplým výrazem a neustále tam cosi ťuká chabými prstíky, tak i v případě těchto obytných hrůz někdo (architekt? developer?) postupně přesvědčuje stádo, že to tak prostě musí být. A kdo to tak nemá je zpátečník, blbec, vyděděnec, prostě nejde s dobou. Na příkladě toho jak se jim to povedlo s těmi smradfóny je vysoce pravděpodobné, že se to povede i s obytnými stodolami, kurníky, králikárnami, a autobusovými zastávkami. Budou prostě všude. Možná jsem neměl dobrý den, možná jsem jediný komu se to celé dost hnusí a mám z toho takový nijaký, prázdný pocit.

P.S. Impulsem abych to tu napsal bylo když jsem se kouknul na "horkou novinku" https://www.rdrymarov.cz/kubis-631

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

13 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.