Změny na asfaltovém pásu_bublinyDobrý den,
před dvěma měsíci jsem prováděla rekonstrukci ploché střechy. Vše předem naplánované, provedená sonda i tahové zkoušky, dokonce statický propočet. Došlo k zateplení EPS 70S - spádový klín (chtěla jsem ještě více vyspádovat) a EPS 150S a položení nové hydroizolace. Po dlouhém rozhodování padla volba na asfaltové pásy (statický výpočet umožňoval)_samolepka glastek na EPS a horní vrstva elastek 50 special dekor. Složení střešní krytiny konzultováno s odbornou firmou. Tepelná izolace byla mechanický kotvena k původní střeše kde souvrství asfaltových pásů. Nyní jsem prováděla obhlídku a zjistila jsem, že se na více místech v asfaltovém pásu (Elastek) tvoří bubliny, resp. vzniká zvlnění (viz příloha). Není snad možné, aby po tak krátké době po realizaci toto vznikalo. Kde mám hledat příčinu a je důvodem k reklamaci celé zakázky. Jakým způsobem se bude uvádět do stavu "bez vad". Ihned po realizaci bylo na asfaltovém pásu vidět tmavší pruhy. Mohl být problém již zde - viz příloha. Všem děkuji za Vaše názory a rady.