Omezeni "pruhledu" oboustranne krbove vlozky

Rubriky:

Reklama
Omezeni "pruhledu" oboustranne krbove vlozky

Dobry den,

rekonstruujeme starsi dum a p. architekt nam puvodne navrhl do studie oboustranou krbovou vlozku, ktera by mela byt umistena mezi obyvakem a loznici.

Ze zacatku se nam navrh velmi libil, ale teprve tedka nam zacina dochazet, ze bude skrz tu vlozku opravdu videt - obema smery (kdo by to byl cekal, ze?! ;-). Coz bychom v pripade loznice velmi neradi.

Takze resime, jak zachovat puvodni navrh oboustranne krbove vlozky a zaroven ale omezit pruhlednost mezi temito mostnostmi.

- v nekolika obchodech mi navrhli vlozku se zadnim prikladanim - coz bychom si ale rovnou mohli poridit kamna prosklena jenom z jedne strany - jedna strana by byla stejne vzdycky nepruhledna.
- Pak mne napadlo poridit vlozku, kde by slo nainstalovat na jednu stranu jeste jedno sklo a to dodatecne sklo nejak zacoudit/zabarvit - coz mi ale zase vyvratili, ze takto upravene sklo by nevydrzelo teplotu
- Treti zvazovana moznost je nejaka externi zastena, kterou bychom vzdycky operativne jednu ze stran zakryli - ale to nevim, jak bychom to dokazali zaclenit do interieru...

Napada nekoho jeste neco jineho?

Diky!

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

8 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.