Zdena nebo drevostavba cena?

Rubriky:

Reklama
NP nada palarova @nada.palarova před 9 roky30.10.2014 15:22:00
Zdena nebo drevostavba cena?

Dobry den, procitam tu ruzne diskuse o drevostavbach, ale jsem stale na pochybach. Mame s manzelem moznost koupit starsi zdeny domek, ale je tam potřeba kompletně rozkopat rozvody vody v podlaze, coz se nam nechce, nebo tu koupit ve vsi pozemek, ale pak by nam zase zbylo jen 1,2 milionu na stavbu. Na zdeny domek to asi nebude, ale kdyz jsme bydleli v Michiganu, byly tam drevostavby mnohem levnejsi nez zdene, proc to zde tak neni? Jake jsou vyhody a nevyhody drevostaveb u nas? Da se za tu cenu neco postavit? Chteli bychom mensi domek kde by vsechny okna z obyvaku, loznice i detskeho pokoje smerovaly do zahrady.

Bydlime ted v byte, ktery nam rozlohou vyhovuje cca (61m2), ale okna mame do zastavby a nebo na sever, takze v byte neni moc svetla. Pokud by to slo, chteli bychm vsechna okna na jih. Coz by pripadny domek, ktery mame moznost velmi levne koupit nesplnoval. Neni o moc svetlejsi nez ten nas byt.

Jake jsou u nas moznosti drevostaveb? jsou mezi nimi velke rozdily? Pokud ano, do jake jit?

dekuji

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

29 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem


Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.