TZB-info - Neuvěřitelné ceny tepelných…
Český výrobce tepelných čerpadel nabízí limitovanou akci na tepelná čerpadla vzduch-voda HOTJET ONE za neuvěřitelné ceny, 8 ONE za 74 990 Kč a 15 ONE za 79 900 Kč. Velice atraktivní je pro zákazníky…
Dobrý den, prozatím se pro stavbu svého RD přikláním pro TČ vzduch/voda + podlahové topení jako systém vytápění a ohřev TUV. Jelikož si nejsem jistý (i po přečtení starších příspěvků fóra), kterého výrobce zvolit obracím se na pisatele tohoto fóra respektive uživatele TČ o radu. Oslovil jsem několik firem vyrábějící TČ (dle seznau asociace TČ). Zatím se mi jich ozvalo jen pár. To, že pořizovací cena není nejnižší jsem čekal (240 tis, 270 tis. apod.), ale mohli by jste mi poradit, zda existují nějací výrobci, kteří nabízejí TČ za lidštější cenu i pro obyčejné smrtelníky? :) ? Nebo mám počítat vždy s minimálně 190 tis a víc? O technických vymoženostech toho či onoho výrobku mě každý přesvědčuje po svém a jelikož o této problematice studuji poměřně krátce, tak je mi jasné, že informace mi každý klade přesně tak jak se mu hodí. Pro mě (bohužel) velmi důležitou položkou jsou peníze tj. pořizovací náklady a rád bych sehnal za rozumné péníze rozumně muziky. Děkuji za rady.
Jedná se o bungalov o užitné ploše 140m2 se ztrátou cca 6,5kW
Topím k mé plné spokojenosti už třetí sezónu TČ o výkonu 5 kw. Tehdy před 3 roky, když jsem se rozhodoval s jakým…
před 9 roky
Staci 7kw. Ale to proberte hlavne s realizacni firmou ...
před 9 roky
Jsme ve fazi projektu a TZ domu bude kolem 6.5KW. Dum ma 155m2 a je tam i rekuperace vzduchu. Koukal jsem na nekolik…
před 9 roky
139 odpovědí
Zobrazit všechny reakceNevhodný příspěvek
Pokud chcete upozornit redakci na diskusní příspěvek, který svým obsahem porušuje pravidla diskusí na portálu TZB-info, klikněte na tlačítko Odeslat. V diskusích jsou nepřípustné zejména příspěvky vulgární, urážlivé a nesouvisející s tématem dané diskuse.
Vyberte způsob sdílení