Kotel Protherm Tiger

Rubriky:

Reklama
Kotel Protherm Tiger

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, jak na tento kotel? Nastěhovala jsem se do bytu, kde je nainstalován kotel Protherm Tiger. Před letošním provozem na topení jsem měla revizního technika, aby omrknul, zda je kotel schopen provozu. Řekl, že je ok, že na to, že mu bude skoro 15 let, je jako nový - předtím tam nikdo moc nebydlel, takže kotel nebyl moc v provozu. Technik vyzkoušel vodu, topení, vše ok. Předevčírem se mi objevila chyba F1, vše jsem pořešila dle návodu a bylo to ok. Včera večer se mi ohřála teplá voda, topení se vytopilo dle termostatu. Po zhasnutí plamene kotel divně vrčel, vždy tak 20 vteřin vrčel a pak to jakoby cvaklo. A pořád dokola. Displej neukazoval žádnou chybu. Nevím, zda to může být důsledek nějakého chladnutí trubek, nevím. Nemáte s tím někdo zkušenost? Děkuji za vysvětlení.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

4 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.