patrový dům nebo bungalov?

Reklama
patrový dům nebo bungalov?

Dobrý den, mám prosbu o odborný komentář od Vás všech prosím. V roce 2015 musíme (žena, já a 2roky dcera) postavit RD na klíč v Jesenici u Prahy na rovinatém pozemku 720m2 čtvercového tvaru 26,5 x 26,5 m se všemi inženýrskými sítěmi a gravitační kanalizací. Rozpočet máme 3mil + 150tis. na kuchyň. Všechny okolní domy jsou patrové a bungalov žádný:-( Důležitou informací je také to, že v domě potřebuji jednu místnost na podnikání (fyzioterapie- soukromí narušeno klienty). Váhám mezi patrovým a bungalovem??? sám jsem natrefil na projekt http://www.domysnu.cz/rodinny-dum-lesia , který se moc líbí, ale netuším zda za tuto cenu je možné ho pořídit?(Nejsme nároční na vnitřní interiér domu) Prosím jak v této situaci postupovat? začít postupně s různými staviteli? zákl.deska,hrubá stavba a tak to plácat kvůli financím a prodloužit stavbu na 1,5 roku? nebo máte typ na konkrétní firmu, stavebníka na základě kladných Vašich zkušeností? Prosím moc podělte se se mnou o Vaše zkušenosti, které se podobají či podobali Vaší situaci a doporučit zlatou střední cestu. Předem moc děkuji za reakce na hobin at seznam.cz. Honza

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

17 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.