patrový dům nebo bungalov?Dobrý den, mám prosbu o odborný komentář od Vás všech prosím. V roce 2015 musíme (žena, já a 2roky dcera) postavit RD na klíč v Jesenici u Prahy na rovinatém pozemku 720m2 čtvercového tvaru 26,5 x 26,5 m se všemi inženýrskými sítěmi a gravitační kanalizací. Rozpočet máme 3mil + 150tis. na kuchyň. Všechny okolní domy jsou patrové a bungalov žádný:-( Důležitou informací je také to, že v domě potřebuji jednu místnost na podnikání (fyzioterapie- soukromí narušeno klienty). Váhám mezi patrovým a bungalovem??? sám jsem natrefil na projekt http://www.domysnu.cz/rodinny-dum-lesia , který se moc líbí, ale netuším zda za tuto cenu je možné ho pořídit?(Nejsme nároční na vnitřní interiér domu) Prosím jak v této situaci postupovat? začít postupně s různými staviteli? zákl.deska,hrubá stavba a tak to plácat kvůli financím a prodloužit stavbu na 1,5 roku? nebo máte typ na konkrétní firmu, stavebníka na základě kladných Vašich zkušeností? Prosím moc podělte se se mnou o Vaše zkušenosti, které se podobají či podobali Vaší situaci a doporučit zlatou střední cestu. Předem moc děkuji za reakce na hobin at seznam.cz. Honza