Zatékání do bytu + plíseň

Rubriky:

Reklama
Zatékání do bytu + plíseň

Dobrý den,

Chtěla bych požádat o radu. Koupili jsme si byt v novostavbě z roku 2009. Bohužel při větším dešti jsem si všimla, že nám přes okno zatíká do ložnice a vedle okna, kde máme balkonové dveře (nejvíce exponovaný roh), se začíná objevovat plíseň.

Aby toho nebylo málo, tak máme také vlhko jakov v ložnici také v obývacím pokoji nad oknem. V příloze zasílám pro větší představu fotografie.

Na fotografii z venku jsem zaškrtla kde v místě v ložnici zatéká.
Popisek je 1 jsou balkonové dveře v ložnici (viz výše, tam se objevuje plíseň , kterými je vchod na balkon.
Popisek 2 je obývací pokoj a znázorněno, v jakých místěch zatéká.

Napadlo mne řešení.

1) Do ložního okna dát předokenní rolety + zasklení balkonu kdy okna budou chráněny před deštěm, tudíž by tam nemělo zatékat.

Bohužel, nejsem odborník a nevím, jestli je toto řešení správné a zda to nějak neprotéká od sousedů nad náma ( což je asi blbost, že?).

Děkuji za Vaše rady a přípomínky, případně, zda nevíte na koho se obrátit.

Nevěřilová.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

2 odpovědi

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.