volba topení novostavba bungalovdobrý den, jsem teprve ve fázi návrhu domu . Můžu se prosím zeptat zda je reálné vytápění domu pomocí teplovzdušných kamen s výměníkem umístěných v centrální části přízemního bungalovu, zateplení 25 cm polystyren podlaha, 30 cm vata zavěšený SDK strop, obvodové zdivo betong 20 zateplení vnitřní 20 cm polystyrenu , údajné ztráty odhadem cca 4 - 5 kW , vnější stěny obložené SDK, vnitřní příčky porfix 125 mm. Uvažoval jsem o vytápění viz plánek , kdy obývací pokoj by se vytápěl pouze teplovzduchem od kamen, další dva pokoje by byly napojeny klasickým radiátorem typ VKU 22 900x700 mm , v koupelně žebřík cca 1500mm výška. Jelikož plánuji 3 francouzská okna, rád bych připojil do systému i jeden okruh podlahového vytápění který by byl vedený kolem obvodové zdi právě u těchhle oken, druhý okruh by byl v předsíních a koupelně .Teplovodní okruh bych rád připojil i na stávající zásobník TUV 300l Dražice , který již vlastním společně se 3 solárními panely . Je tohle řešení v praxi realizovatelné ? jsem laik, nekamenujte mne, prostě jen tak uvažuji co by se nám s manželkou líbilo. Pokud to bude realizovatelné, z čeho nejlépe provést rozvody v podlaze - beton -lamino, jaký poměr výkonu kaben do výměníku / do vzduchu by jste doporučili ? děkuji moc za radu.