odvětrání WC do komína s plastovou vložkou pro kondezační kotel

Rubriky:

Reklama
odvětrání WC do komína s plastovou vložkou pro kondezační kotel

Zdravím,
dělám rekonstrukci bytu na stavební povolení, čeká mě ještě kolaudace. Vybudoval jsem nové WC uvnitř bytu, podle předpisů musí mít WC odvětrání.
Na WC je komín do kterého ústí kondezační kotel, do staré hliníkové vložky 120mm byla vložena plastová trubka 80mm. Zatím jsem to ještě neutěsnil, zjistil jsem, že prostor mezi trubkami má docela velký tah. Nejsnadnější řešení pro mne je na WC přidat ventilátor a vzduch tlačit do mezitrubkového prostoru v komíně. Prakticky to asi fungovat bude, wc nyní skoro nesmrdí i bez ventilátoru. Ale co na to normy, abych při kolaudaci neměl problém ? Je to možné ?

Není to tak kritické, mám též připravené odvětrání dírou ven, ale to bych raději z různých důvodů využil pouze pro koupelnu.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.