zapojení čerpadla k regulaci ST 431N

zapojení čerpadla k regulaci ST 431N

dobrý den,potřeboval bych radu,mám přestavbu kotle Viadrus s regulátorem Saphir a jelikož tento regulátor neumí spolupracovat se servem čtyřcestného ventilu,tak jsem si k tomu pořídil regulátor ST 431N.V návodu ST 431N je napsáno:POZOR:pokud ovládač ventilu pracuje souběžně na společném oběhu s ovladačem kotle,čerpadlo je potřebné připojit z ovladače kotle(výstup čerpadla z regulátoru ST-431N zůstane bez připojení.)
Pokojový termostat Salus funkce on/off zapojen do regulace ST 431N
Kotlový okruh je samotíž,takže používám jen okruhové čerpadlo a to jsem nechal zapojené v řídící jednotce kotle.
Můžu čerpadlo přepojit do ST 431N jelikož mi momentálně pokojový termostat dá povel natopit,ale regulátor do něhož je to napojeno nic nespustí?Jde mi o to,že občas topím v kotli bez automatu ručně,tak jestli mi to čerpadlo spustí regulátor ST 431N i při ručním topení

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

20 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.