sesedání skelné vaty vs. pěna

Rubriky:

Reklama
sesedání skelné vaty vs. pěna

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak hodně slehne skelná vata, která bude nacpaná mezi trámy střešní konstukce ( šíkmá střechy s uhlem 35°)
Jde mi o to, že chci zateplit střechu skelnou vatou - mezi krokve 180mm Isover UNIROL PLUS a na to křížem dalších 180mm Isover UNIROL PLUS takže nějakých 360mm. Dost lidí z mého okolí mě od toho odrazuje, že vata sesedne, udělají se škvíry, tepelné mosty a v nejhorším případě se do toho pustí kuny a jiná podobná havěť.
Nebo druhá varianta je nechat aplikovat nástřik chyté izolace Icynene v tloušce 200 mm, kde pěna vyplní každou skulinku, nesesedá a udajně se do ni nepouští hlodavci.
Vstupní investice do pěny je určitě hodně vyšší než vata, ale nevrátí se mi investice do pěny, pokud by vata vážně sesedla?
Děkuji za odpovědi

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

1 odpověď

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.