Atack 25 DPX Profi a 1500 l akumulacna nadoba

Reklama
Atack 25 DPX Profi a 1500 l akumulacna nadoba

Prosim o informaciu, mam novo spravenu kotolnu s Atack kotlom 25 kw DPX profi a k tomu 1500 l akumulacnu nadrz. Z kotla ide vsetko do akumulacnej nadrze a potom z akumulacnej nadrze mi riadiaca jednotka cez zmiesavac a 3 cerpadlove skupiny dalej dava teplo do TUV, radiatoroch a podlahovky. Moja otazka sa tyka nastavenia kotla ze na aku teplotu mam nastavit otocnym gombikom kotlovu teplotu ak mi vsetko ide do akumulacnej nadoby 1500l a tiez aku teplotu mam nastavit na otocnom gombiku kde sa nastavuje teplota spalin. Momentalne mam nastavene teplotu spalin na 95 stupnov /teplomer na komine ukazuje 130 stupnov/ a teplotu kotlovu mam na 87 stupnov. Kotol mi ale ukazuje na displeji cca. okolo 64-68 stupnov. Ako nastavit vyhodne spalovanie aby nedechtoval komin ? Priemer komina mam 200 mm. Vyska 7,4 m. Zda sa mi ze pri tomto nastaveni mi do vnutri len tleje a aku zohrieva aj 2 dni na z 30 na 85 stupnov. Prikladam vzdy ked napise na displeji full.

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

24 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.