Prefukovanie nad parozabranou

Rubriky:

Reklama
Prefukovanie nad parozabranou

Skladba strechy aku mam na dome sa ukazala byt dost nesikovna... na nosnikoch STEICO je zaklop z dosiek, na ktorych je geotextilia a folia fatrafol. Medzi nosnikmi je natlacena mineralna vlna s tym, ze na vysku hornej pasnice je vynechana medzera ako odvetravanie. Na spodnu pasnicu pod vlnu som sponkoval parozabranu.

Problem je, ze tam, ze ked vonku fuci vietor, prefukuje mi cez mineralnu vlnu az k parozabrane - problemove je hlavne miesto, kde sa mineralna vlna "zacina", nosniky su polozene na pomurnici, kusok za nou smerom do exterieru bolo urobene debnenie z OSB dosiek, tieto miesta bolo dost problematicke vlnou vyplnit.

Je potrebne to nejako vyriesit? Na dvoch miestach sa mi parozabrana zo spodu rosi, pravdepodobne kvoli tomu, ze tade prefukuje, to budem musiet urcite opravit, ale prerabat zateplenie celej strechy ked tam uz byvame je nieco, comu by som sa rad vyhol...

Vkládání nových příspěvků je dostupné pouze pro přihlášené uživatele

Nejnovější příspěvky

5 odpovědí

Zobrazit všechny reakce
Reklama
Reklama

Přihlášení

nebo se přihlaste emailem

Nemáte účet?

Vypadá to, že nejste přihlášen

Registrací a přihlášením získáte mnoho výhod. Neunikne vám žádný nový příspěvek u oblíbených témat, můžete se ptát i odpovídat.

Technická podpora

Máte potíže s přihlášením, vkládáním příspěvků, nebo se správou vašeho profilu? Napište nám! Uvítáme také připomínky, podněty a nápady k vylepšení diskuzního fóra. Děkujeme.